Equi-Librium

v/ Tone Lygren

Ydelser

Jeg tilbyder kiropraktik, tanbehandling, indledende halthedsundersøgelser, handelsundersøgelser samt rådgivning omkring træning, fodring, hovpleje/ beslag og det generelle management - med henblik på at skabe en sund og langtidsholdbar atlet.

Jeg tilbyder også undervisning i longering og arbejdet fra jorden samt kurser/ teori omkring  hestens biomekanik, betydningen af en sund og balanceret hov for hestens atletiske funktion, forebyggelse og genoptræning af skader samt longering og arbejdet fra jorden.

Jeg samarbejder tæt med hestehospitaler på Sjælland - hvor haltheder kan udredes i dybden af meget dygtige og kompetente kollegaer.

Jeg tilbyder IKKE "akutarbejde" og helt almindeligt dyrlægearbejde så som syning af sår, kolik, vaccinationer etc. Dette er ikke fordi jeg ikke også godt kan lide at lave dette arbejde - men fordi jeg har valgt at holde fokus på mit specialistområde så jeg kan blive superdygtig til det jeg laver, til fordel for mine klienter og deres heste. Årsagen er bestemt også at jeg ønsker at have et godt samarbejde med mine klienters sædvanlige dyrlæge. Da jeg kører i et større område end en almentpraktiserende dyrlæge, kan jeg ikke fungere som mine klienters dyrlæge i tilfælde af akut opstået sygdom.

 

Equi-Librium v/ Tone Lygren, dyrlaege, hestekiropraktor og PhD stipendiat
Tlf: 2980 0037, Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.